Onsdag 16 Mars


Hejsan!

Igår så bokade jag och Rickard en resa till Rhodos, den 28 juli och kommer hem jätte tidigt på morgonen
den 5 augusti, kommer bli så roligt! Perfekt hotell vid havet och nära vattnet, tror detta kommer bli kanon :D




Hotellet är det som är närmast.





Välkända hotell Cactus är ett av de mest efterfrågade hotellen i Rhodos stad. Den trevliga och familjära atmosfären gör att många återkommande gäster ser det som ett andra hem.

Cactus ligger med bästa tänkbara läge på baduddden – bara en gata skiljer hotellet från Ellistranden. Härifrån har du dessutom promenadavstånd till restauranger, barer, kasinot, livsmedelsbutik och shopping. Du bor också med närhet till alla berömda platser i Rhodos stad, Gamla stan och Mandraki hamn. Hotell Cactus läge är verkligen svårslaget!

Väljer man att tillbringa dagen vid det stora poolområdet, som omfamnas av solsängar och parasoll, så är poolbaren samlingspunkten under dagen där man träffas och umgås över något svalkande att dricka.

Hotellet har Internethörna där Internetuppkoppling kan ske mot kostnad. Det finns också trådlös Internetuppkoppling, utan kostnad, i lobbyn och vid poolområdet.

Rum med havsutsikt finns att boka som tillval.
Tänk dig att kunna sitta på balkongen med ditt eftermiddagskaffe och en fantastisk havsutsikt och se ut över havet och båtarna som går mellan Turkiet och Grekland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0